Ο απόλυτος οδηγός για το παιδί στην πόλη των Ιωαννίνων

ioanninakids

Το Ioannina Kids είναι γεγονός!

Το Ioannina Kids, ο πρώτος οδηγός για το παιδί στα Ιωάννινα είναι γεγονός και είναι πλέον στον διαδικτυακό αέρα!

Πρόκειται για μια προσπάθεια να βρίσκονται συγκεντρωμένες σε μία ιστοσελίδα όλες οι πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες για τους γονείς, εκπαιδευτικούς, θείες, θείους, νονούς, επαγγελματίες και όλους όσοι θέλουν να μαθαίνουν για νέα, εκδηλώσεις και γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη των Ιωαννίνων και αφορούν το παιδί.

Με πολλή διάθεση για κάτι φρέσκο και χρήσιμο και αρκετή προσπάθεια μηνών, φτιάξαμε έναν οδηγό που θα ανανεώνεται από εδώ και πέρα καθημερινά για να παρέχει συνεχώς νέο υλικό στους αναγνώστες. Στην κεντρική σελίδα υπάρχει ένα ημερολόγιο στο οποίο μπορεί κάποιος να ανατρέχει και πατώντας σε κάθε ημερομηνία που γράφει “Εκδηλώσεις” να βρίσκει τι υπάρχει εκείνη την ημέρα στην πόλη. Καθημερινά θα προστίθενται όσες νέες εκδηλώσεις ή παραστάσεις γίνονται γνωστές.

Στο Ioannina Kids υπάρχει επίσης ένας Επιχειρηματικός Οδηγός με τις επιχειρήσεις που έχουν αφορούν το παιδί στην πόλη. Συνεχώς προστίθενται νέες επιχειρήσεις. Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να καταχωρηθεί και η δική σας επιχείρηση, στείλτε μας απλώς mail με τα στοιχεία της στο ioanninakids@gmail.com Στο ίδιο mail μπορείτε να μας στέλνετε Δελτία Τύπου ή πληροφορίες για εκδηλώσεις που διοργανώνετε.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, θα δημοσιεύουμε καθημερινά διάφορα άλλα θέματα όπως συνταγές, ενδιαφέρουσες ειδήσεις, έρευνες, κριτικές παιδικών βιβλίων κλπ.

Σχόλια για προτάσεις και προσθήκες είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κατηγορίες

Δημοφιλή Νέα

Πρόσφατα Νέα